Зодии

Честно казано не съм от хората, на който всяка сутрин започва с четене на хороскоп. Дори не обръщам внимание на това. Дори и да се случи да го прочета, почти никога не взимам под внимание написаното.

Има обаче хора, които още със запознаването те питат “Коя зодия си” и след като разберат започват да ме анализират, в повечето случаи няма нищо общо с моята особа. Сигурно има някаква връзка между зодия и характер, съгласен съм, че има някои попадения, но не смятам, че е редно един човек да бъде определян според зодията му. Все пак, всеки е индивидуален и е това, което е главно и благодарение на родителите си и тяхното възпитание, а не защото Марс навлезе в Стрелец или защото асцендентът ти е  Близнаци. Много се дразня когато ми кажат :” Ти си такъв, то ти е от зодията”, ами не е- от характера ми е . И много ми става смешно като видя из интернет някоя статия от рода “Коя е най-ревнивата зодия”, “Коя зодия изневерява най-много” и други подобни глупости, които изобщо нямат нищо общо с действителността.

Това разбира се си е лично мое мнение, никой не е длъжен да се съобразява с него. Но смятам, че хората са това, което са не заради зодията, а заради възпитанието и неговата индивидуалност. В никакъв случай не тряба да съдим хората по това, каква зодия е.

Google+ Comments