Father and son playing

Съществува едно неписано правило, че жената е стълбът в едно семейство и тя се грижи основно за дома и хармониятат в него. Не само, че жената е стожерът на дома, но и сякаш има по-голямо влияние върху децата и тяхното възпитание.

Като се замислиш има логка, кой кара детето на уроци? В повечето случаи майката, а особено когато става въпрос за момичета, тя е незаменима. Майките са по-взискателни и държат децата да са образовани, да тренират, да са добре облечени. Само че аз ще ви разкажа за един друг случай, които мног ме трогна и ми стана много забавно. Седем горди татковци излизат и показват завидни гимнастически умения, като изпълняват съчетание с обръчи, за да подкрепят своите прекрасни дъщери и да им покажат, че оценят това, което правят и че осъзнават всъщност, колко е трудно да си успешна гимнастичка. Според мен това е изключителн трогателно и мило от страна на тези бащи. Защото много пъти в забързаното си ежедневие забравяме да покажем на децата, че се гордеем с тях, че знаем колко усилия полагат за да сме доволни ние родителите от тях. Често, несъзнателно ги конкурираме или сравняваме с техни приятели или съученици, н всяко дете е индивидуално, не можем да очакваме, че ще се справят перфектно във всичко, единственото, което се иска от нас е да ги подкрепяме, да им показваме, че ги обичаме и че ги разбираме.

Честно да си призная не съм сигурен дали бих имал тази смелост, да изляза пред публика и да изиграя подобно съчетание, защото имам сценична треска, а и не обичам особено толкова внимание, но тези татковци ме възхитиха.

Google+ Comments