Телевизионната индустрия е огромна сила и служи за много неща – както за информация, така и за развлечение. А в същото време хората, които правят телевизия се пристрастяват изключително много към това да създават нещо, което по един или друг начин се харесва на останалата част от населението.

Но развлекателните предавания имат особена публика и най-интересно е, че повечето популярни личности се съгласяват да участват в тези предавания, защото рейтингите им са изключително високи, и второ, защото по един или друг начин в такъв тип предаване могат да покажат и по-забавната, човешка своя страна.

В нашето семейство сме особено големи привърженици на Елан ДеДженерас. Тя е известна комедийна актриса (прави one stand comedy) и телевизионен водещ, която си позволява интересни закачки с популярните си гости… А те по един или друг начин успяват да й отговорят съвсем подобаващо.

Харесваме я, защото има много тънко и саркастично чувство за хумор, а мозъка й сече като бръснач и успява да изкара всичко на шега и то много бързо.

Най-вероятно рейтингът й е толкова висок поради същата причина, поради която и ние я харесваме, но истината е, че тя обича да излиза от стандартните формати на телевизионно предаване и да предлага на публиката нещо първично и нережисирано, като това да изплаши гостите си с… човек изскачащ от кутия например.

Детско може би, но по някакъв детински начин се забавляваш на това, защото виждаш и естествената реакция на хората, които подскачат от уплаха.

Google+ Comments