Лятото е време за почивка и море… може и малко планина… като цяло си е време за забавления със семейството и приятели. Ето няколко предложения, от които можете да се възползвате и да разнообразите почивката си и семейната си ваканция:

1. Посещение на воден парк с атракции. Ако обичате водата и слънцето, а децата ви искат да щуреят на воля – това е вашето място. Вие спокойно можете да си седите на шезлонга и да се препичате на слънце, докато децата ви се спускат по водните пързалки и се наслаждават на атракционите. А най-хубавото е, че като се приберете у дома, те ще са толкова изморени, че почти веднага ще заспят.

2. Въжен парк. Тези паркове са предназначени за семейства с по-големи деца, които могат да се катерят и да преминават през препятствията спокойно. Също толкова забавно за тях, колкото и водните атракции и също толкова изморени на края на деня.

3. Пикник в планината. Това е също идеален начин да прекарате приятно време със семейството си и да се разведрите от ежедневието. Също така е добре да се подготвите добре с различни забавления за вас и децата, като настолни игри, федербал, топки или каквото имате под ръка.

Това бяха три семпли и “никому неизвестни” предложения за прекарване на приятно време със семейството, които със сигурност ще ви предоставят време за почивка и ще изморят децата ви до степен, в която ще искат единствено да спят когато се приберат у дома.

Google+ Comments