Почивка – често забравяме, че ни трябва това мързеливо нещо, докато сме грабнати от забързания си работен ден и задълженията у дома. Докато, разбира се, не се появят неприятни симптоми и лекарят ни каже, че е задължително да си вземем седмица отпуск и да си отпочинем както подобава…

Препоръча ми да избера хотел в планински курорт на чист въздух, който има и хубав СПА център, както и да не взимам децата, така че почивката наистина да е ефективна.  Децата оставихме при баба им, без разбира се да казваме, къде и защо ще ходим, а хотелът, който избрахме, е Grand Hotel Bansko. Както и очаквахме в този сезон там нямаше много туристи и цареше почти пълно спокойствие. Не само природата и чистия въздух ни зареждаха, но и както ми препоръча лекаря ми – релаксацията в СПА центъра, масажите, след които се чувстваш като прероден, дните с изключен служебен телефон и без Интернет… наистина след всичко това направо бях нов човек и дори близките ми започнаха да ми казват, че изглеждам по-свежа.

19341587Колкото до хотела – беше страхотен! Негови управители са Паскал Дойчев и Андон Атанасов, и си личи, че са работили много здраво, за да извоюват (и то съвсем заслужено) четирите му звезди. Природата, а и времето в Банско по това време, са повече от благоприятни за истинска почивка – изключителна красота и тишина.

Ако ви се удаде възможност – надявам се за по-хубав повод от моя – препоръчвам и вие да го посетите, и да споделите как сте си прекарали.  Поздрави от мен!

Google+ Comments