Да намериш любовта. Да това, може би е доста трудно. Но още по е това да я съхраниш и запазиш, и то тогава, когато си създал семейство.

Пиша този текст за всички семейни двойки – женени и живеещи на семейни начала. Животът заедно не е лесен и ще идват трудни моменти, които ще ви разклащат до основата на сърцето, душата и ума ви. Знайте, че не сте сами и това се случва при всички. Просто някои го играят много добре, други не го споделят дори с половинката си, а трети – бягат.

Истината е, че в подобни ситуации трябва да направите само едно – да си спомните за любовта помежду си. След това идват разговорите и възможността да отделите време само за вас двамата. Повярвайте ми, от личен опит го казвам, уикенд само двамата някъде прави чудеса!

Но решенията за всекиго са индивидуални понякога именно повече прекарано време заедно ви отдалечава. Важното е обаче каквото и решение да вземете, да е заедно. Трудно е, ала нека ви води любовта.

Трябваше да е малко по-позитивен текст, но както може да се досетите, и аз преминавам труден период. Може би тези думи ще останат тук, в блога, за да ми припомнят, че всичко минава. И това абсолютно подкрепя любимата ми поговорка – „И това ще мине, няма да е все така“.

Google+ Comments