Една от най-големите трудности на мъжете е да намерят правилен език с жените. Понякога им се струва, че каквото и да кажат или дори и да не кажат, са в грешка. Но истината е, че просто не са разбрали още кои са точните думи. Формулата не е универсална, но ще може да ви помогне да подобрите комуникацията си с нежния пол.

Обич. Това е тайният ключ. Не само мъжете трябва да я излъчват, но и да я споделят. За нея трудно се говори, ала не забравяйте, че понякога „обичам те“ дава сила и премахва товари.

Не е тайна, че жените обичат комплиментите. Затова всяка изречена дума, че е красива, модерна, стилна, елегантна, нежна и т.н. я карат да се чувства специална. Просто мъжете не бива да забравят да казват на дамите си, че изглеждат невероятно.

Обувки, дрехи, гримове – това са не просто думи, а и отключващи друга страст на дамите. Те ги правят ентусиазирани и им помагат за горното написано 😉. Така че използвайте ги умело.

Жените обичат не само да слушат, но и да усещат шоколад, вино и нежни докосвания. Затова не залагайте само на думи, а винаги бъдете готови и да действате. Сърцето на жена трудно се печели, ала завладееш ли го истински, е твое цял живот.

Google+ Comments