family-picnic-outdoors-meals-summerНужни са ви няколко сандвича, малко плодове и зеленчуци, нещо за пиене и подходяща посуда за ядене.

Вземете ги и сте готови да си направите един семеен пикник в парка или където сметнете за удобно. Дори времето за това да не е подходящо в момента, не значи че не можете да включите един семеен пикник като идея за месеците септември или октомври. Не се знае, може да нямате подходяща възможност за нещо подобно до пролетта, което е доста далеч в бъдещето, не мислите ли. Така че прегледайте прогнозата и се отбележете ден. Предупредете семейството да не си прави планове за този конкретен ден и ги изненадайте. Винаги е приятно и полезно да прекарвате известно време заедно и никога не знаете, ако не го направите сега, кога ще се появи следващата възможност. Времето минава бързо и в един момент може да усетите, че на децата вече не им се прекарва толкова време по семейно.

Не отлагайте днешната изненада за утре. Тогава може да няма същия ефект, какъвто би имала сега. Освен това есенните слънчеви дни са много приятно време от годината, което да прекарате на открито.

Google+ Comments