Коледа идва, а с нея и безкрайното пазаруване. Дрехи, храна … и, разбира се, подаръците. Но, ако искате един подарък да е наистина специален, защо да не го направите сами? В крайна сметка, ръчно изработените неща винаги печелят. И в тази статия обясняваме десет прости идеи за подаръци, които ще харесате.

Оригами

Хартия. Няма по-лесен материал за намиране у дома. Вестници, списания, опаковъчна хартия … Всяко от тези неща може да се превърне, ако имате достатъчно умение, в прекрасна декорация, с която да украсите (по Коледа и през цялата година) всяко бюро.

Но ако не сте толкова добър в правенето на оригами, в интернет можете да намерите хиляда и една лесни идеи, както за гирлянди, така и за оригинални и прости, но уникални картички.

Писма

Въпреки че писането е изобретено преди 4000 години, предаването на съобщения никога не излиза от мода. И освен това, украсата с послание е тенденция от дълго време и също е една от най-оригиналните идеи. Дневниците, тетрадките и дори стъклените бутилки могат напълно да променят външния си вид, ако добавим към тях съобщение, а за целта се нуждаете само от подходящо пишещо средство и хубаво съобщение.

Ваучери за съвместни преживявания

Кой иска да има нещо материално, когато може да има нещо нематериално като подарък? Ако наистина искате нещо да е специално, най-доброто нещо е книга с ръчно изработени и лични ваучери: за филмова вечер, прекарана заедно, за фотосесия, за специална вечеря… Всички подробности, които можете да си представите, се вписват в книга с ваучери. И това е подарък, на който да се наслаждавате през цялата година.

Дайте емоции като подарък

В крайна сметка всички пазим спомените, с тези, които в даден момент от живота ни са ни накарали да се почувстваме специални или важни. Следователно, сигурен успех е да дадеш емоции, които ни пренасят в онзи момент на пълно щастие.

За да постигнете това, няма нищо по-добро от колекция от снимки: на двойки, семейни или с домашен любимец. Можете дори да направите календар от специални моменти. Има шаблони и видео уроци, които ще улеснят работата ви и най-важното – ще се радвате да ги вършите два пъти повече.

Google+ Comments