Този материал в блога е лична и е любима семейна история. Тя е свързана с един подарък и много любов. Надявам се да послужи за вдъхновение.

Всяка майка си мечтае да бъда уважавана и обичана. Тези две направления обаче няма как да се изразяват ежесекундно, защото иначе ще изгубят сантименталната си стойност. Най-силно те се усещат по празници и с направените подаръци – материални и жестове. А още по-хубавото е, когато те са обединени. Точно една такава история с участието на сребърна бижутерия ще ви разкажа.

За всеки свой рожден съм си пожелавала здраве и любов в семейството ми. Първото ми желание засега се сбъдна, а с последния празник силно усетих и второто. Тази емоция дойде от специален подарък, който получих. Децата и съпругът ми наистина се постараха и ми бяха подготвили невероятно сребърно украшение. Гривна с атрактивна закопчалка сърце, която бе обсипана с още няколко талисмана, както те ги нарекоха.

Ако си мислите, че това е било просто бижу, се бъркате. Всъщност сърцето на закопчалката символизира любовта, която аз излъчвам към всички. Първият талисман бе във формата на къща, олицетворяващ нашия прекрасен дом. Следващият бе във формата на роза, защото цветята вече се подаряват под друга форма. А третият бе със самолет и планетата Земя – за да ми напомня колко още приключения ме очакват заедно с тях.

Разплаках се от вълнение. Толкова бях впечатлена и трогната. Затова и в следващия възможен момент реших да направя подарък сребро и на моята майка. Разбрах, че моите сребърни талисмани и сребърната гривна са от Viano. Затова и сайтът бе първият ми избор. А честно да ви кажа изобщо не очаквах да има такъв голям асортимент. Отне ми няколко часа докато избера наистина най-подходящия, въпреки че исках да взема много повече.

Резултатът бе същият като при мен. Затова ви пиша този текст – защото няма нужда да подарявате скъпи на стойност неща, а на сърцето. Само едно сребърно бижу може да носи голямо послание, а всяка една майка иска децата ѝ да я познават толкова добре и чрез жестове да я радват. На мен ми помогна Viano и безграничната любов на семейството ми.

Google+ Comments